Beauty by VALOn tiimi

ANNIKA TUKIAINEN

Omistaja
0401483031
[email protected]
Sähköinen ajanvaraus

Hei, olen Annika ja olen toiminut parturi-kampaajana yli kymmenen vuotta. Edelleen teen tätä työtä sydän täysillä mukana, tämä on minun intohimoni! Tuntuu hyvältä nähdä oman käden jälki ja saada asiakkaat hymyilemään! Joka päivä saan tavata upeita ihmisiä!

"The best colour in the whole world
is the one that looks good on you."

- Coco Chanel

MIRA BJÖRKSKOG

Omistaja
0409011553
[email protected]
Sähköinen ajanvaraus

Hei, olen Mira ja minulla on monen vuoden kokemus ripsienpidennyksistä, meikkauksesta ja maskeerauksesta sekä muista kauneusalan palveluista. Rakastan työtäni ja haluan taata
asiakkaalle 100 % tyytyväisyyden!

"Beauty begins the moment
you decide to be yourself."

- Coco Chanel

AMANDA LEPPÄNEN

0451408622
[email protected]
Sähköinen ajanvaraus

Hei, olen Amanda ja olen työskennellyt parturi-kampaajana hieman yli kolme vuotta. Erityisesti tykkään käyttää luovuuttani erilaisissa hiustenvärjäyksissä ja -leikkauksissa. Ihanaa nähdä oma kädenjälki vähän erikoisemmissakin töissä ja iloita niistä yhdessä asiakkaiden kanssa!

"Life is more beautiful when you meet the right hairdresser."


Minna Ohraluoma

Mintha Esthetics

Ihmisten hyvinvointi ja auttaminen on aina ollut minulle hyvin tärkeää. Siksi tiesin jo hyvin nuorena, että haluan hoitajaksi. Olen toiminut terveydenhuoltoalan ammattilaisena yli 20-vuotta. Olen koulutukseltani Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja.

Esteettinen kauneuden- ja ihonhoito on ollut mielenkiinnonkohteeni jo nuoresta asti. Sen takia oli itsestään selvää, että heti kun mahdollista haluan lähteä opiskelemaan myös esteettistä ihonhoitoa.
Olen CCAAM, Nordic skin ja Upviser- kouluttautunut täyteainehoitaja.

Mielestäni ihmisen hyvinvointiin kuuluu erittäin tärkeänä asiana se, että ihminen voi hyvin, niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin.
Olen aina haaveillut, että voisin auttaa ihmisiä ylläpitämään hyvinvointiaan mahdollisimman monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.
Siitä sainkin ajatuksen, että haluan lukea myös kosmetologiksi, jotta voisin toteuttaa tätä unelmaani mahdollisimman hyvin.

Pääsin opiskelemaan kosmetologiksi elokuussa 2017, tarkoitukseni olisi valmistua tammikuussa 2019. Olen luonteeltani empaattinen, luotettava ja helposti lähestyttävä. Olen tarkka, huolellinen ja ammattitaitoinen. Asiakkaan turvallisuus on minulle erittäin tärkeää.
Haluan, että jokainen palvelukokonaisuus on asiakaslähtöistä, yksilöllistä ja kiireetöntä ja että asiakas on varmasti tyytyväinen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin hoitoihin!

Using Format